Σύστημα DOC E 9011

doc e 9011 01

doc e 9011 02

 

Τι είναι το σύστημα DOC E 9011;
Πως λειτουργεί το σύστημα DOC E 9011;

Το Σύστημα DOC E 9011 είναι το πιο εξελιγμένο μηχανοποιημένο σύστημα υψηλής τεxνολογίας με σκοπό τη μείωση του πόνου και την ίαση που αντικαθιστά τα παλαιότερης τεχνολογίας συστήματα DRX. Η κύρια διαφορά ανάμεσα στο DRX και το DOC E 9011 είναι πώς μπορούμε πλέον να στοχεύσουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια συγκεκριμένους σπονδύλους πετυχαίνοντας πιο αποτελεσματική θεραπεία. Το Σύστημα DOC E 9011 είναι κατασκευασμένο στην Αμερική.

Είναι αναγνωρισμένο από την American Academy of Pain Management (Αμερικάνικη Ακαδημία Διαχείρισης Πόνου) και αναπτύχθηκε μετά από έρευνα ετών από το γνωστό χειροπράκτορα Dr. Bryan Hanley.

Το DOC E 9011 αποτελείται από ένα υψηλής τεχνολογίας κέντρο λειτουργίας (μέσω υπολογιστή) και εντοπίζει τη θεραπεία στον σπόνδυλο που έχει επιλεγεί και που υπάρχει το πρόβλημα και δεν επηρεάζει τους άλλους σπονδύλους.

Κατά κύριο λόγο αποσυμπιέζει το μεσοσπονδύλιο διάστημα, διευκολύνοντας την μεταφορά υγρών θρεπτικών στοιχείων και οξυγόνου σ' αυτόν και προάγοντας έτσι την αποκατάσταση και αναγέννησή του.

Ο ασθενής ανώδυνα δέχεται για 30'-45' την αποσυμπίεση αυτή, στην περιοχή που επιλέξαμε για 15-20 συνεδρίες. Μετά την ολοκλήρωση των θεραπειών δίνεται ειδικό πρόγραμμα ασκήσεων και αναπνοής για την σταθεροποίηση και ενδυνάμωση των μικρών και μεγάλων μυών της σπονδυλικής στήλης.

Κατά την ολοκλήρωση της σειράς θεραπειών ο ασθενής υποβάλλεται σε ασκήσεις κινητοποίησης και ενδυνάμωσης. Επιπλέον ο ασθενής λαμβάνει συμβουλευτική υποστήριξη σχετικά με τεχνικές πρόληψης για να αποφεύγει περαιτέρω τραυματισμούς.

 

Τα αποτελέσματα του DOC E 9011
Ενδείξεις/ Αντενδείξεις

Στη θεραπεία αποσυμπίεσης (DOC E 9011) εναλλάσσονται συνεχώς φάσεις έλξης και χαλάρωσης με σύνθετα πρότυπα κίνησης και έτσι το σώμα διατηρείται χαλαρό και απολαμβάνει όλες τις ευεργετικές επιδράσεις της θεραπείας.

Το σύστημα DOC επιτρέπει επίσης την κατάλληλη τοποθέτηση του σώματος στις 3 διαστάσεις. Με αυτόν τον τρόπο επιλέγεται ακριβώς το σημείο της σπονδυλικής στήλης που υπάρχει το πρόβλημα και ο τρόπος που θα εφαρμοστεί η θεραπεία σε αυτό. Ο θεραπευτής καθορίζει τις παραμέτρους θεραπείας εξειδικεύοντάς τες στα δεδομένα της κάθε θεραπείας.

Είσαστε υποψήφιος εάν:
- Έχετε χρόνιο ή έντονο πόνο στη μέση, ο οποίος προκαλείται από διογκωμένους ή εκφυλισμένους δίσκους, κήλη, ισχιαλγία, πολυεδρικό σύνδρομο.
- Σας διέγνωσαν κλινικά ασταθή μέση.
- Αποτυχία εγχείρησης μέσης.
- Σας έχουν πει να κάνετε εγχείρηση.

Δεν είσαστε υποψήφιος εάν:
- Είσαστε έγκυος.
- Είχατε πρόσφατα κάταγμα σε σπόνδυλο.
- Έχετε ξένα πρόσθετα από εγχείρηση (λάμες τιτανίου κλπ).
- Έχετε έντονη οστεοπόρωση.
- Έχετε σπάνιες παθήσεις, όπως συγκεκριμένες μολύνσεις της σπονδυλικής στήλης, πυελικό ή αστρικό καρκίνο.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το Σύστημα DOC E 9011 εδώ.